Klopp looft jong talent Liverpool na 6-1 winst op Sparta Praag

lshirt maakte zijn debuutdoelpunt voor de club, terwijl Darwin Nunez, Mohamed Salah, Cody Gakpo en Dominik Szoboszlai ook het net vonden. Liverpool’s jacht op een viervoudige trofee in Klopp’s laatste seizoen blijft in leven.

Jurgen Klopp prees het ”uitzonderlijke” jonge talent van Goedkoop Replica Liverpool voetbalshirt voor het overwinnen van de blessurecrisis, nadat een 6-1 nederlaag tegen Sparta Praag The Reds op koers hield voor een viervoudige trofee.

De kinderen van Klopp speelden een cruciale rol in het verslaan van Chelsea om de Carabao Cup vorige maand te winnen en hielpen het team naar de kwartfinales van de FA Cup, waar ze zondag tegen Manchester United spelen.

Liverpool staat ook bovenaan in de Premier League en is favoriet om Klopp aan het einde van het seizoen weg te sturen door ook de UEFA Europa League te winnen.

Hij heeft nieuwe energie gekregen’ – Cole noemt Klopp’s beslissing om Liverpool te verlaten ’een geniale zet’ Hij heeft nieuwe energie gekregen – Cole noemt Klopp’s beslissing om Liverpool te verlaten ’een geniale zet’.
EUROPA LEAGUE.

De tegenstanders van de kwartfinale worden vrijdag bekendgemaakt tijdens de loting voor de Euros.
Bobby Clark maakte zijn eerste doelpunt voor de club tijdens een blitz van vier doelpunten in de eerste 14 minuten tegen de Tsjechen op Anfield.

Cody Gakpo scoorde twee keer, terwijl Darwin Nunez, Mohamed Salah en Dominik Szoboszlai ook doel troffen, maar Klopp had speciale lof voor de 19-jarige Clark en Jarell Quansah, die met zijn 21 jaar dit seizoen een vaste waarde is geworden op het middenveld.

”Hij speelde ongelooflijk”, zei Klopp over Clark, die in de tweede helft geblesseerd moest vertrekken.

De Duitse coach vervolgde: ”Maar de stappen die de jongen maakte, hij en opnieuw Quansah. Het is echt heel goed. Het is zo mooi dat we zo’n moeilijke situatie hadden met de blessures en toen stapten de jongens in en pakten hun kansen – het is uitzonderlijk. Daar ben ik echt blij om.”

Goedkoop Replica Liverpool voetbalshirt
Klopp prijst Liverpool’s jonge talent als ’uitzonderlijk’ na 6-1 overwinning tegen Sparta Praag

Mateusz Musialowski werd de laatste jongeling die zijn debuut mocht maken toen de 20-jarige Clark verving in de laatste 15 minuten.

”Mateusz verdient het ook,” voegde Klopp eraan toe. ”Spelers ontwikkelen zich anders. Hij is een uitzonderlijk talent, maar hier bij de club zien we voetbal op een specifieke manier en ik denk echt dat hij er nu klaar voor is.”

Ondanks een hectisch schema en een 5-1 voorsprong in de eerste wedstrijd, stelde Klopp een verrassend sterke opstelling op. Salah startte voor het eerst sinds 1 januari en moest 90 minuten spelen omdat Klopp al vier wissels had doorgevoerd toen Clark geblesseerd raakte.

Nunez, Joe Gomez en Wataru Endo werden in de rust vervangen om ze rust te geven, voordat Virgil van Dijk Quansah verving.

”We komen niet binnen om er op de een of andere manier doorheen te komen, want ik had niet verwacht dat we met 5-0 zouden verliezen. ”De jongens genoten van hun voetbal en deden het uitzonderlijk goed.”

West Ham, Bundesliga-leiders Bayer Leverkusen, Goedkoop Replica AC Milan voetbalshirt en Roma zijn mogelijke tegenstanders voor Liverpool in de kwartfinales van de Europa League.